Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2013. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bemutatjuk, mely képek aratták a legtöbb sikert a Twitteren és az Instagramon a múlt hét folyamán.

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

A celebritik privát fotóiból megtudhattuk, ki ossza meg az ágyát kutyáival, ki hajtotta álomra a fejét egy igazi divattervező mellett, illetve ki bosszantja rajongóit azzal, hogy közös képeket készít exével. A cikis és bizarr képek ellenére sikerült egy igazi örömfotót is megosztani: Michael Bublé a neten tette közzé kedden született gyermeke, Noah fotóját!

Mel B és Heidi Klum pár napja pakolta ezt a fotót fel a Twitterre. Az ex-Spice Girl és a szupermodell épp az Amerian Idol zsűrijében tevékenykednek, s egyre több szabadidőt töltenek együtt. A kép a műsor backstage-ében készült – még smink nélkül.

►Miley Cyrus igazán „jó” ízléssel büszkélkedik, s ezt ki is mutatja bátran... Cikis MTV VMA-s fellépése mellett még a legnagyobb sztárok sem tudtak szó nélkül elmenni, sőt, még jegyese, Liam Hemsworth is bevallotta: szégyelli őt. Mi jöhet még ezek után? Miley vajon tényleg egy rehabon fogja végezni?

► P. Diddy, aki a legnagyobb rapperek közé tartozik, s olyan előadókkal duettezett már, mint Nicole Scherzinger, Christina Aguilera vagy Keyshia Cole – éppen énekelni tanítja három kislányát.

► Taylor Swift exével, Harry Stylesszal pózol a botrányosra sikeredett 30. MTV VMA egyik afterpartyján. Bár állítólag ki nem állhatják egymást, a rajongók elkezdtek suttogni arról,esetleg újra összejött a pár – ne is álmodjatok!

► Michael Bublé kisfia, Noah kedden jött a világra! A képhez semmilyen további komment nem szükséges, csupán rá kell nézni a boldog családra!

► Doutzen Kroes férjével – a Szigeten is fellépett DJ Sunnery Jamesszel – Ibizán nyaral. A modell minden lehető pillanatot megragad arra, hogy magáról posztolgasson fényképeket, de talán jobban tenné, ha a szünidejét élvezné!

► Lady Gaga botrányt botrányra halmoz: a divat legnagyobb emberével pózol egy ágyban: egy Karl Lagerfeld-babával alszik együtt. Gaga parókában és egy műkagyló hajcsattal készülődik a lefekvéshez... No comment.

► Chrissy Teigen ízlése felettébb különös: a gyömyörű Sports Illustrated-modell két varangyképű kutyával ossza meg az ágyát: pedig bármelyik szexi pasit megkaphatná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek