Starity

Miley Cyrus: „Totál elszúrtam”

2013. szeptember 02. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán lassan csillapodik a Miley-t övező botrány, ugyanis nemrég egy brit napilapnak adott meglepő és őszinte interjút a szőkeség.

hirdetés
Miley Cyrus: „Totál elszúrtam”
Fotó: PacificCoastNews

Lássuk be, Miley idei produkciója az MTV VMA-n elég nagy port kavart, s az internetnek hála, még azon emberek többségéhez is eljutott, akik nem nézték a díjátadót. Fanok és kritikusok csapnak össze az énekesnő feje felett a cyber-harctéren, de vajon mi vet véget az „öldöklésnek”?

A 20 éves énekesnő olyan őszinte interjút adott egy brit napilapnak, mint azelőtt még soha. Miley bevallotta: „Elég sok problémával küzdök mostanában. Az életem egyszerűen nem normális. Időközben kiveszek egy-egy szabadnapot az egész őrületből, de ezzel nem sokra megyek.

Latex ruhában elkövetett botrányos fellépése után nyilvánosságra kerültek olyan képek, amelyeken Miley pizsamában mutatkozik a reptéren, ezek miatt pedig az embernek már-már olyan érzése támad, mintha a lány két életet élne. Az egyik oldalon Miley régi, kedves arcát mutatja, a másik pillanatban pedig tesz valami őrültséget, mint mikor egy 10 éves mindenáron nagylánynak akarna látszani.

Egy fél éve még azt nyilatkozta: „Egy olyan fázisba léptem, amibe előbb-utóbb minden fiatal nő belelép. Próbára akarom tenni magam. Csak az a gond, hogy nekem ezt az egész világ szeme láttára kell megtennem.

Így, vagy úgy, a naptára tele van utazással, interjúkkal, fellépésekkel, a beszélgetés során pedig elárulta: „Az egész napomat végigdolgozom. Csak azért eszem, hogy utána folytathassam. Sok embert elképeszt, hogy alig 45 perc alvásra van szükségem és utána újult erővel folytatom.

Bárhogy is volt, Miley előre tekint, ami karrierjét illeti és úgy tűnik, nem is fog lemondani róla: „Munkamániás vagyok. Ha kiadok egy lemezt, kénytelen vagyok reklámozni is. Manapság ez a módja annak, ha az ember fel akarja hívni magára a figyelmet. Nem vagyok már új a szakmában, pontosan ismerem a dörgést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek