Starity

Robert Pattinson: íme, a Dior-reklám

2013. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dior nyilvánosságra hozta legújabb reklámkampányát, melynek arca Robert Pattinson.

hirdetés
Robert Pattinson: íme, a Dior-reklám

Már hetek óta csak „morzsákat” kapnak – fotók formájában – a rajongók abból a kampányfilmből, amelyet a Dior készített, s főszereplője nem más, mint Robert Pattinson. A brit színész rajongói most örülhetnek, hiszen a szeptember nemcsupán az új tanévet, de a Dior új kollekcióját is magával hozta.

A fotókból eddig csak annyit tudhattunk meg, hogy a kampány mindenképp szexis lesz, most azonban láthatjuk, hogy Pattinson mind az 1 perc, 8 másodperc alatt nemzetének tulajdonított összes eleganciáját magával hordozza minden mozdulatában. Mindehhez remekül passzol a Led Zeppelin – Whole Lotta Love című slágere.

Rengeteg pletyka övezte a forgatásokat, hiszen a videóban szereplő Camille Rowe-ot is több ízben összeboronálták már Roberttel. Néhányan hisznek a pletykának, mások ezt is egy jól kieszelt PR-fogásnak tekintik. Egyelőre semmi biztosat nem állíthatunk.

A kampány természetesen kifizetődő a brit vámpír számára is, hiszen a francia divatcég csaknem 3 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárt fizet, s ez fedezi Rob szereplését a reklámfilmben, reklámfellépéseket, utazásokat és természetesen a fotósorozatokat is.

Robert – nem meglepő módon – nem csupán a pénzért vállalta a felkérést: „Egyszer végre valami egészen mást akartam csinálni, mint azelőtt. A Dior márka a szakmában a mainstreamet képviseli, de mindemellett megvannak a saját sarokpontjai és élei. Természetesen a jövőben is szeretnék ennek az irányzatnak szakmailag a szolgálatába állni. Ez az egész nagyon jól állt össze.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek