Starity

Íme, Los Angeles legdrágább háza

2013. szeptember 02. 16:04   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Los Angelesben számtalan pompás ingatlan megtalálható, de most bemutatjuk nektek a legfényűzőbb Beverly Hills-i villát.

hirdetés
Íme, Los Angeles legdrágább háza

A mintegy 3,7 hektáros telken található hatalmas villát olasz és spanyol stílusban építette Gordon Kaufmann. A ház jellegzetessége a lépcsőzetes medence és szökőkútrendszer, melynek végén egy velencei oszlopokkal díszített fürdőhelység található.

Ami a belső teret illeti, a nappali nem kevesebb, mint 22 méter belmagassággal rendelkezik, a híres könyvtárban pedig kézzel kifaragott faburkolat és lépcső vezet a galériába. A biliárdszoba a 20. század egyik legnagyobb mágnásának, San Simeonnak a műve, aki egy hatalmas kőkandallót terveztetett ide.

A házban, valamint a kertben találhatunk ezenkívül egy hivatalos étkezőt, egy reggeliző termet, egy art-deco éjszakai klubot, egy borospincét, egy médiaközpontot, 8 férőhelyes garázst és egy wellnessrészleget, mely tartalmaz egy edzőtermet és egy masszázs-szalont is. Ezenkívül természetesen a személyzetre is gondoltak, hisz nekik is különálló házak vannak fenntartva.

Ha esetleg sportolni támad kedvünk, azt megtehetjük a kivilágított teniszpályán vagy úszhatunk a hatalmas medencében.

A ház nevezetességei, hogy az egyik különálló két hálószobás lakásban töltötte a mézesheteit John és Jacqueline Kennedy, valamint olyan filmeket forgattak itt, mint a klasszikusnak számító Keresztapa és a The Bodyguard.

Az ingatlant jelenleg az egyik legnagyobb Los Angeles-i luxusingatlanokkal foglalkozó cég, a Hilton&Hyland forgalmazza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek