Starity

A legsikeresebb videoklipek: The Saturdays

2013. szeptember 02. 19:07   |   Szerző: WhiteRosee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kövesd nyomon Frankie, Mollie, Una, Rochelle és Vanessa sikereit – a The Saturdays legsikeresebb klipjeit vesszük górcső alá!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: The Saturdays

Higher – 2010

A dalnak két változata készült, akárcsak a videoklipnek. Az első változatban a lányok egymással élvezik a Los Angeles-i stúdió által nyújtott körülményeket. A klip ötletesre sikerült, New York-féle terepet láthatunk, ahol laza táncelemekkel szórakoztatnak minket 3 percen keresztül. Több mint nyolc és fél millió megtekintés, 28 ezer like és mindössze 723 dislike.

A második verzióban néhány pillanatban Flo Rida is feltűnik, néhány dallam erejéig. A rap teljesen feldobja a dalt. Itt népszerűbb is a megtekintés: több mint kilencmillióan voltak kíváncsiak a klipre, 30 ezer lájkot és egy 971 diszlájkot kapott. Összeségében a két feldolgozást 17,5 millióan nézték meg körülbelül.

What About Us – 2013

A lányok a tavalyi évben munkálkodni kezdtek az Egyesült Államokban, hiszen szerették volna az amerikai közönség tetszését is elnyerni, sőt, saját valóságshow-t is kezdtek forgatni.

A videoklipet szintúgy Los Angelesben forgatták, viszont most sokkal több helyszínen vettek részt. Enyhe kamasz beütést mutatnak a lányok, a dal pedig igazán bulizós, kellemes dallamú. A klipet több mint 12 és fél millióan tekintették meg, 67 ezer like-ja és 3 ezer dislike-ja van.

Ennek is készült egy másik verziója Sean Paullal. Itt hétmillió megtekintés található, 30 ezer like és 1 ezer dislike.

Missing You – 2010

A dalnak nyári dallama van, szép tájakon forgatták le a videoklipet. A lányok nagyon természetesek benne és teljesen kifinomult kisugárzást keltenek. 9 millió embert érdekelt, 23 ezer like-ot kapott és csak 802 embernek nem nyerte el a tetszését.

Just Can't Get Enough – 2009

A banda dögösebb énjüket szerette volna megmutatni és ez sikerült is nekik. A dal jó hangulatú lett és igazán pörgős. Nem is csoda, hogy ennyi ember tetszését elnyerte! Két hivatalos oldalra lett feltöltve a videoklip (Polydor & The Saturdays). Az összmegtekintés 7 millió körül van a két csatorna által, 13 ezer ember kedvelte, kétezer pedig nem.

Notorious – 2011

Teljesen bulizós dal, de átlagos hangzással. Mégis elragadóan festettek a csajok és a klipjük is összeszedett lett. A videoklip megtekintése közel sem olyan sok, mint az előbb említetteké, ennek ellenére szép eredményekkel büszkélkedik: több mint 5 és fél millió embert érdekelt, 20 ezer embernek nyerte el a tetszését és mindössze ezer embernek nem jött be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek