Starity

Budapesten koncertezik Tegan és Sara

2013. szeptember 02. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagy sikerű Szellemekkel suttogó és A Grace klininka betétdalát játszó együttes hazánkba látogat.

hirdetés
Budapesten koncertezik Tegan és Sara

Tegan és ikertestvére, Sara 15 éves koruk óta írják a dalokat, legnagyobb sikereiket pedig most élik. Nemrég jelent meg az egyik legújabb klipjük, mely osztatlan sikert aratott. Az ősz utolsó hónapjában pedig itthon adnak koncertet a hazai rajongóknak.

A New Beat és a Dürer kert rendezésében november 4-én, hétfőn lép színpadra a nyíltan leszbikus ikerpár, akik este fél nyolctól egészen tizenegyig fogják szórakoztatni a közönséget.

A kanadai testvérpár hetedik, Heartthrob nevet viselő albuma idén januárban jelent meg, melyet épp most népszerűsítenek egy észak-amerikai turnén, amit a fun. együttessel járnak.

A magyarországi koncertet követően a csajok, akik nemrég Taylor Swifttel léptek színpadra, csatlakoznak legjobb barátaikhoz, a Paramore tagjaihoz, akikkel közös hajóútra indulnak, ráadásul rajongóik tucatjait is magukkal viszik, hogy együtt mulassanak a Bahamákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek