Starity

A VIVA a pokolba küldi a magyar celebvilágot

2013. szeptember 03. 11:11   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Győzikével, kecskejelmezzel és durva feladatokkal borzolja a kedélyeket a Menny a pokolba.

hirdetés
A VIVA a pokolba küldi a magyar celebvilágot
Fotó: VIVA

30 celeb, 2 műsorvezető, 80 kígyó, 5 koporsó, 8 kecskejelmez, 15 egér és 80 marhaszem. Szeptember 9-én startol a VIVA új, saját gyártású, látványos celebszívató műsora, ahol bátor és bátortalan sztárok vicces és erőt próbáló feladatok során segítik a vállalkozó kedvű játékosokat a nyeremény megszerzésében. A Menny a Pokolba’ műsorvezetői Iszak Eszti és Sanyóca lesznek, Eszti szexi angyalként segíti a csapatok tagjait, míg Sanyóca pimasz ördögként nehezíti a résztvevők dolgát.

A VIVA új show-jában kvíz-kérdések, valamint a jó memóriát és megfelelő popzenei ismereteket igénylő feladatok mellett igazi durvaságokra készülhetünk, a két csapat számtalan szórakoztató és erőt próbáló gyorsasági, ügyességi és vizes feladatot teljesít – a végén azonban csak az egyik oldal kerülhet ki győztesen!

A játékos show-ban lesz killer karaoke, őrült, sokszor gusztustalan feladatok és minden, ami szem-szájnak ingere. Az első héten Győzike máris egy feldarabolt nyers csirkével, míg az IHM-es Varga Győző óriási adag csilivel, vattacukorral és egy ketrecharcos férfi félmeztelen testével kerül közelebbi kapcsolatba. Lesz, aki árammal sokkolva, vagy kígyóval a nyakán énekel, valaki pedig kisgyermekkora óta tartó papagáj-fóbiáját győzi le a műsor alatt. A show-ban Radics Gigi, Sarka Kata, Janicsák Veca, Fekete Pákó, Hien, Mádai Vivien, Fluor Tomi, Odett és sokan mások is feltűnnek majd, amint veszélyes vagy akár gyomorforgató feladatokat teljesítenek.

Iszak Eszti elárulta, hogy bár szívesen kipróbálná magát hasonló játékban, abban nem biztos, hogy mindent meg is csinálna.

„A sztárok között persze akadt olyan is, aki megrettent egy-egy feladattól, de voltak hírességek, akik elég bevállalósnak bizonyultak. Összességében a csajok játszottak visszafogottabban, de ez szerintem várható volt. Néhányan nagyon durva feladatokat kaptak, amelyeket én semmi esetre sem vállaltam volna be” – mesélte a csinos műsorvezető.

Esztivel ellentétben társa, Sanyóca kiállná a legvadabb megpróbáltatásokat is. „Nincs az a gusztustalanság, amit ne csinálnék meg” – mondta a mindig pörgős műsorvezető, aki azért hozzátette, valóban komoly szívatásnak voltak kitéve a show résztvevői. „Elég bevállalósak a feladatok. Ha egy 1-től 100-as skálán akarom elhelyezni, akkor azt mondanám, hogy 91-es durvaságúak” – tette hozzá a műsor ördögi házigazdája.

Az ördöngös celebkínzások vetélkedője, a Menny a Pokolba’ szeptember 9-étől, hétfőtől csütörtökig 16.00 órától látható a VIVA TV műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek