Starity

Gisele Bündchen a H&M hangja lett

2013. szeptember 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudjuk, Gisele Bündchen a világ egyik legjobban fizetett topmodellje, aki olyan hatalmas világmárkák arca volt eddig, mint a H&M, Dior, Givenchy vagy a Louis Vuitton, idén ősszel pedig nemcsak arcát, hanem hangját is kölcsönzi az egyik világmárkának.

hirdetés
Gisele Bündchen a H&M hangja lett

A 33 éves szupermodell mögött már eddig is fényes karrier állt, hiszen a legnagyobb világmárkák versengenek a brazil szépségért, valamint magazinok tucatjai bombázzák felkéréseikkel. Idén ősszel azonban Gisele nemcsak arcát, hanem hangját is kölcsönzi a méltán híres H&M névre hallgató világmárkának.

Napjainkban is folynak a H&M őszi reklámjának felvételei, melynek különlegessége, hogy a gyönyörű szupermodell a The Kinks slágerét, az All Day And All Of The Nightsot énekli fel. A kisfilm szeptember 12-én debütál majd és elérhető lesz a HM.com oldalon és az iTuneson is, emellett pedig a kampányhoz ez különleges adományozás is kapcsolódik majd a UNICEF részére.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy idén ősszel a H&M arca leszek. Imádom az utcai stílust és hogy egy jó ügyért gyűjtünk az alapba. Remélem, mindenki letölti majd a számomat” – nyilatkozta boldogan az alkalmi énekesnőnek avanzsált modell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek