Starity

Vanessa Hudgens élvezi az örömlánylétet

2010. augusztus 20. 14:02   |   Szerző: tar adetta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgenset eddig gimislányként láthattuk a képernyőn, de ahogyan telik az idő, ő is komolyabb szerepeket kap. Ám a sztár a Sucker Punch című mozifilmben örömlányt játszik, és saját bevallása szerint ezt nagyon élvezi.

hirdetés
Vanessa Hudgens élvezi az örömlánylétet

A High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens nem arról híres, hogy jó kislány és szent életű lenne. Ezt bizonyjtják a nemrégiben megjelent meztelen képei. Ezért nem meglepő, hogy a 21 éves lány filmbeli szerepei is komolyodtak.

A Sucker Punchban harcos örömlányt alakít, a Neil Patrick Harris rendezte Rent musical feldolgozásában pedig drogfüggő örömlányt – és ezek a szerepek egy cseppet sem zavarják Vanessát, sőt! A színésznő állítólag kifejezetten élvezi, hogy új dolgokat próbálhat ki. Vanessa egy interjúban elmesélte, hogy teljesen odavan a szerepéért a Sucker Punchban.

„Őszintén szólva, ez egy csomó dolog kombinációja... Nagyon szórakoztató, fantáziadús, és látnod kell ahhoz, hogy megértsd! Harcművészeteket tanultunk. A tengerészet különleges harcosaival edzettünk. Sokat lövöldöztünk. Nagyon üdítő volt! Már ordítottam, mert olyan keményen toltuk a dolgot. De hihetetlen, amit nyersz belőle. Amikor ilyen messzire eljutsz, akkor eljutsz egy bizonyos Zenbe is, és akkor tudod, hogy bármit megtehetsz. Felemelő érzés.” – mesélte a sztár.

Ez még hihető, de valahogy nem értjük, hogy jön össze a harcolás az örömlányokkal. És persze azt sem, hogy miért kell 2011-ig várni a filmre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek