Starity

Naya Rivera a Latina címlapján

2013. szeptember 03. 21:09   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sorozat színésznője a Latina magazin szeptemberi számának címlapján szerepel, az interjúban pedig Cory haláláról és a melegek támogatásáról is szót ejtett.

hirdetés
Naya Rivera a Latina címlapján

Naya Rivera a Latina magazin októberi címlapján pózol! A 26 éves színésznő mesélt Cory Monteith haláláról, a rapperrel, Big Seannal való kapcsolatáról és arról is, hogy ikonként kezeli az LGBT közösség (magyarul LMBT: leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek).

„Határozottan jobban viseljük, nap mint nap egyre jobban – kezdi mondanivalóját Cory Monteithről. – Mindenki a másikra támaszkodik, és megpróbál jó munkát végezni.”

Szerencsére a tragédia feldolgozásában barátja, Big Sean is segít, akivel úgy élik az életüket, mint bárki más. Ugyan Naya ismer olyan hírességeket, akik mindig a hátsó ajtókon lopóznak ki, és egymás szemébe sem néznek az utcán, elmondása szerint ők nem ilyenek.

És mit szól ahhoz, hogy milyen nemi identitású karaktert játszik? „Kevés az LMBT-karakter a képernyőkön, így megtiszteltetés számomra, hogy képviselhetem őket. Imádom támogatni ezt az ügyet, és persze néha nagy is a nyomás rajtam miatta.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek