Starity

Újabb macskából lett internetsztár

2013. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy ül a padlón és a széken, akárcsak egy ember – ez a macska számos dolgot elsajátíthatott gazdijaitól, akik örülnek, hogy Niki internetsztárrá avanzsált.

hirdetés
Újabb macskából lett internetsztár

Csak úgy emlegetik, mint Niki, a macska – akkora sztár lett Oroszországban, hogy pólók kaphatóak a képével, a televíziók vannak tele a vele és gazdijaival készített riportokkal, és most már az internetet is ellepték képei. Mi is olyan különleges ebben a kétéves cicusban? Úgy ül, akár egy ember.

Gazdája, Virta szerint születése óta nem is tud másként csücsülni, eleinte furcsállták, később viszont megszokták emberi ülésmódját. „Nagyon kényelmesen érzi magát így, és néha két lábra áll, mint egy mongúz! Bárhol elüldögél, a padlón, a fürdőben, az asztalon, széken, kanapén, mindenhol. De még így is alszik!”

Virta ezentúl képekkel bombázza a népet, Niki saját Instagram-fiókkal rendelkezik, na meg egy hadseregnyi rajongóval. Grumpy Cat, lemostak a színről!





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek