Starity

Esküvő 350 forintból? Lehetséges!

2013. szeptember 04. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Életünk talán egyik legszebb napja az, amikor valakinek kimondjuk a boldogító igent. De vajon szükségünk van-e drága esküvői ruhára és puccos helyekre ahhoz, hogy felejthetetlenné tegyük ezt a napot? Nos, ez a pár tökéletes bizonyíték rá arra, hogy kevés pénzből is sok mindent ki lehet hozni!

hirdetés
Esküvő 350 forintból? Lehetséges!

Manapság hatalmas pénzösszegeket emészt fel egy esküvő. Gondoskodni kell a megfelelő helyszínről, a csodás esküvői ruhákról és a finom ételekről. Azonban úgy tűnik, hogy „életünk legszebb napjáért” nem kell annyi pénzt kifizetnünk, ugyanis Georgina Porteous és zenész párja, Sid Innes csupán egy fontot, azaz 350 forintot költöttek az esküvőjükre.

Ellenben más házasodni kívánó párokkal, akik például egy templomban kötik össze az életüket, ők egy istállóban mondták ki egymásnak a boldogító igent.

Az étel és a jó hangulatot megalapozó zene miatt se fájt a fejük, ugyanis Georgina nagynénje sütötte az esküvői tortát, illetve édesapja, Harry vállalta, hogy szaxofonjával fülbemászó muzsikát fog játszani. Még a gyűrű is házi készítésű volt! Csupán egyetlenegy fontot kellett kiadniuk egy használt esküvői ruhára.

A boldog feleség úgy véli, hogy nem fontos nagy lagzit csapni: „Nem látom értelmét ezeknek a drága esküvőknek. Nem akartunk nagy feneket keríteni neki. Volt bál is. Egyszerűen gyönyörű volt. Azt mondták az emberek, hogy ez volt az eddigi legjobb esküvő, amin részt vettek.”

De vajon mi lesz azzal a pénzzel, amit megspóroltak? A pár elárulta, hogy a pénzösszegből szeretnének majd elmenni Berlinbe nászútra, ugyanis itt kérte meg Sid kedvese kezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek