Starity

Dalpremier: Jennifer Hudson — Bleed For Love

2013. szeptember 04. 16:04   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Hudson még egy filmben mutathatja meg színészi képességeit. Az igen komoly életrajzi filmben természetesen a hangját is hallhatjuk, ugyanis a film egyik betétdalát ő énekelte fel.

hirdetés
Dalpremier: Jennifer Hudson — Bleed For Love

Bizonyára sokan emlékeznek Jennifer Hudsonra az American Idol 2004-es szériájából. Akkor nem ért el különösen nagy sikereket, de karrierje hamar beindult. Ezt követte a Dreamgirls című filmben való szereplése, az Oscar-díj megnyerése. A filmes karrierjét azóta sem hanyagolja, ugyanis hamarosan új filmben láthatják a mozirajongók.

Jennifer a Winnie Mandela című életrajzi filmben kapta meg a főszerepet. A film természetesen igaz történeten alapul, ugyanis Nelson Mandela, dél-afrikai politikus feleségének életét, küzdelmeit mutatja be. A ma 76 éves Winnie Mandela szintén politikai pályán jeleskedett. Érdekesség, hogy a filmet 2011 szeptemberében már bemutatták a Torontói Filmfesztiválon, azonban mozikban nem játszották és DVD-n sem adták ki az igen gyenge reakciók miatt.

A film soundtrackje már kapható, melyen szerepel egy Jennifer Hudson-dal is, melyet Diane Warren írt, producerei Harvey Mason Jr., Laurent Eyquem és David Franco voltak. A dalban hallható a dél-afrikai kórus, a South Africa’s Soweto Gospel Choir is.

„A Bleed For Love egy hihetetlen és jelentőségteljes üzenettel bír a szerelem erejéről és az emberi szívről” – mondta Jennifer a dalról. A film szeptember 6-tól tekinthető meg a külföldi mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek