Starity

Lamar Odom kokainozott és sztriptíztáncosnőkkel lógott

2013. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lamar Odom bajban van: múlt héten hivatalos eljárás kezdődött ellene drogbirtoklásért, s egykori dílere is vallott ellene. A pletykalapok úgy tudják, a férfi 4 éven át csalta Khloe Kardashiant, miközben éjszakánként kimaradozott: kokaint szívott és sztriptíztáncosnőkkel múlatta az idejét.

hirdetés
Lamar Odom kokainozott és sztriptíztáncosnőkkel lógott

Nem csillapodk a Lamar Odom és Khloe Kardashian házassága körüli botrány, ám úgy tűnik, hamarosan pontot tehet mindkét fél az ügy végére, hiszen más megoldás nemigen látszik, csak az, hogy elválnak.

A 33 éves kosárlabdázó Lamar 2009-ben vette el Khloét, s bár a Kardashian család tudta, hogy voltak drog- és alkoholbotrányai, hittek a fiúnak, hogy megjavul, ám ígéretét nem tartotta be. Házasságuk alatt folyamatosan csalta a lányt – több nővel is –, miközben éjszakánként kimaradozott, napokra eltűnt, s azt hazudta, csapatával van felkészítőtáborban.

Ez még nem minden: pár napja egykori drogdílere vallotta be, hogy ő szállított Lamarnak – ám nevét és arcképét megtiltotta, hogy közöljék a lapok, hiszen nem akar börtönbe kerülni.

„Nézd, Lamar házassága jelenleg a WC-lefolyóban van, de nem akarok hazudozni. Szállítottam neki drogot, főleg kokaint, és igen, láttam őt nőkkel, akik... hogy is mondjam, luxusprostituáltaknak nevezném őket”mesélte a névtelen díler, aki csak Mr. Fixitnek nevezi magát.

A díler ráadásul Rob Kardashiant, a lányok öccsét is belevonta a dolgokba: szerinte többször is lógott együtt Lamar és Rob. A Kardashian család szóvivője csupán annyit nyilatkozott, hogy Khloe „bizonytalan” időre különvált Lamar Odomtól, s bízik a felépülésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek