Starity

Lessünk be Cameron Diaz otthonába!

2013. szeptember 05. 08:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz - nemzedékének egyik legjobban kereső színésznője - West Village-ben vásárolt új lakásának felújításához kért egy kis segítséget az egyik leghíresebb lakberendezőtől, s az Elle Dekor különkiadásában meg is mutatta álomotthonát.

hirdetés
Lessünk be Cameron Diaz otthonába!

A több mint 2400 négyzetlábas lakásban Cameron Diaz valószínűleg nem unatkozik, ám tény, hogy otthona gyönyörű lett. Az igazi csajos lakás Cam lakberendezője szerint igazán szexis lett és jól illik a cserfes és a mindig vidám hangulatú színésznőhöz – itt senki se számítson búskorom kastélyhangulatra és sötét terekre!

Cameron szerint az egész lakás olyan lett mint egy fehér szatén ékszerdoboz, mégsem lett csicsás, sőt! Bátran keverték a textilmintákat és a faktúrákat is – bársoly kanapé a fa parkettáról imitált tapétához, a szürke szőnyeg a világossárga fotelhez ugyanolyan jól megy. Ki hitte volna? Pedig az eredmény nagyon is otthonos.

A színésznő minden szobánál törekedett az egyéni hangulatra, saját személyiségének kimutatására, s ehhez hasonlóan alkalmazta a színeket is: sárga, szürke, barna és bézs szerepelt a palettán, s ezekmindenhol megtalálhatóak a lakásban.

Cameron lakásában a legnagyobb meglepetést talán a Kubából hozatott arnyozott csempék okozták, melyek a fürdőszobát díszítik, ám a jókora sminkestükör sem elhanyagolandó, alatta annyi rekesszel és fiókkal, melyet biztosan tele tud tenni sminkcuccaival a színésznő.

Cameron Kelly Wearsteler lakberendezővel közösen álmodta meg álmai lakását

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek