Starity

A svéd hercegnő várandós

2013. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedden jelentette be a Kunghauset szóvivője, hogy a hír igaz, Madeleine hercegnő és férje, Christopher O’Neil első gyermeküket várják.

hirdetés
A svéd hercegnő várandós

2013 csodaszép év a pár életében: júniusban házasodtak össze, és az ősi hagyományokhoz híven már a kis trónörökös is úton van. Madeleine hercegnő boldogabb most, mint valaha, hiszen végre ténylegesen rátalált a boldogság.

„Madeleine hercegnő és Mr. Christopher O’Neil örömmel tudatják önökkel, hogy a hercegnő első gyermekét várja. A gyermek érkezésére várhatóan 2014 márciusában lehet számítani.”

Hivatalos oldalakon az újságírók máris bombázzák kérdéseikkel a királyi palota szóvivőjét, hogy mondjon valamit a gyermekről, hiszen több kérdés is felmerül: elsősorban az, hogy mivel O’Neil amerikai állampolgár, a csöppséget svédnek vagy amerikainak fogják-e nevelni Erre a kérdésre csak annyit reagált, hogy nehéz megmondani, de valószínűbb a svéd, hiszen a pici ötödik lesz a trónutódlási sorban.

A szóvivőt továbbá arról is kérdezték, hogy a neveket illetően mit gondol, amelyre sejtelmesen csak annyit mondott, hogy tavaly, Estelle hercegnő (Victoria gyermeke) születése előtt is mindenfélét jósoltak, és egyáltalán nem jött be. Az idő majd eldönti, lehet, hogy a Bernadotte név lesz, de az is lehet, hogy nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek