Starity

Szexmentesen szép az élet

2010. április 13. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenei iparban nagy elismerésnek örvendő énekesnő, Lady Gaga szerint, egyáltalán nem menő, ha valaki minden este más pasival bújik ágyba.

Szexmentesen szép az élet

A népszerű énekesnő új trendet szeretne kialakítani. Attól függetlenül, hogy botrányairól elég sokat olvasni, a szexet nem feltétlenül tartja jó dolognak, ha minden este mással műveli az ember. A minap Gaga érdekes nyilatkozatot tett:

„Magam sem hiszem, hogy erről vallok, de az igazság az, hogy mostanában nem szexelek. Facér vagyok, és ezt én választottam, mert tudom, nincs időm arra, hogy ismerkedjek, és csak azért, hogy valaki kielégítsen, nem fogok viszonyba bonyolódni. Sokkal kúlabb erősnek és függetlennek lenni, mint kapcsolat, vagy szex-függőnek!”

Nem szeretné, ha rajongói minden nap mással bújnának ágyba, és el szeretné fogadtatni a világgal, hogy nem gond, ha valakinek nincs pasija, vagy csaja. Nem feltétlenül kell lefeküdni valakivel ahhoz, hogy jól érezze magát az ember.

Gaga úgy tűnik még jó példát is tud mutatni a fiatal, felnövekvő generációknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek