Starity

Ke$ha aranyfogával és új pasijával nyomul

2010. augusztus 20. 15:03   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha, a botrányos énekesnő megint eleget tett kijelentésének, miszerint neki mindegy, milyen egy pasi, csak szakállas legyen. Új „szerzeménye” is büszkélkedhet a férfias arcszőrzettel.

hirdetés
Ke$ha aranyfogával és új pasijával nyomul

Alex Carapetis a neve annak a (szerencsés) férfinak, akinek sikerült meghódítania a mi Ke$ha Rose-unk szívét. A férfi egy ausztrál dobos, talán a zene volt náluk a közös nevező. A két fiatal között csupán 5 év különbség van, természetesen a férfi javára.

De Ke$ha nem csak a férfiak terén újított be. Aranyfogat rakatott magának. Az egyik fogán ott tündököl a Fame. Talán ez is az iróniát szimbolizálja, mint a dollárjel a művésznő nevében? Eddig erről még nem lehetett hallani nyilatkozni Ke$hát, bár jó lenne tudni, miért is kellett az a kis „ékszer”.

Talán elhanyagolta a fogmosást? Vagy csak megtetszett neki? Mindenesetre reméljük, Ke$ha megtalálta a boldogságot, bár ahogyan ismerjük, nem biztos, hogy örök életű lesz ez a kapcsolat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek