Starity

Mi baja Tóth Verának?

2013. szeptember 05. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sokszor mosolygós Vera sokkoló sorokat írt blogjába. Egy szakember szerint sürgősen orvoshoz kell fordulnia, hogy ne durvuljon el még jobban a helyzet.

hirdetés
Mi baja Tóth Verának?
Fotó: FEM3

„Könyörögtem Istennek, hogy hozza el a megváltó halált” – írta az énekesnő, akit a Megasztár első szériájából ismerhetünk.

Sokszor mosolyog, vidámnak tűnik, a Hal a tortánban is nagyon pozitív volt a viselkedése, nemrég még büszke volt magára és alakjára, ám Vera súlyos magánéleti problémákkal küzd. A tehetségkutató műsor alatt rengetegen szurkoltak neki, nemcsak azért, hogy megnyerje, hanem azért is, hogy magánéletében minden a legnagyobb rendben alakuljon, ám ez úgy tűnik, nem valósult meg. Senki nem gondolta volna, hogy az énekesnő ennyire depressziós, soraival sokkolta blogjának olvasóit.

„Hányszor feküdtem a szőnyegemen, és könyörögtem Istennek, hogy hozza el a megváltó halált, mert a lelkem épp elmenni készült, nem bírta tovább a kegyetlen napokat, mikor a beteljesületlen dolgok, a csalódás lett úrrá egész lényemen… Aztán átengedtem magamon, és üvöltöttem, hadd tépázzon, gyötörjön, sőt, mondtam neki: GYERE! ÖLJ MEG! NYÚZZ SZÉT! SZÍVJ KI! VIGYÉL EL! MARJ BELÉM! CSAVARJ! NA? MOST JOBB NEKED? GYERE CSAK! A TIÉD VAGYOK!” – adta ki magából Vera egy női magazin blogoldalán.

Bene­dek Zsuzsanna pszichotera­peuta szerint sürgősen orvoshoz kéne fordulnia, mert nem normális dolog, hogy ismeretlen embereknek ír az ilyen fajta érzéseiről, valamint az sem túl biztató, hogy a halált kívánja.

Bár Vera következő bejegyzésében már arról ír, hogy sikerült magát összeszednie, ennek ellenére sokan aggódnak érte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek