Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy Demi Lovato első glee-s képére, esetleg érdekel, mit változtatott magán Kim Kardashian? Rövidhíreinkből kiderül!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Jane Lynch is csillagot kapott

A Glee gonosz sztárja, Jane Lynch is csatlakozhatott a hollywoodi Hírességek sétányához, ugyanis szeptember 4-én megkapta a saját csillagját.

A híres színésznő meg is köszönte a Twitteren keresztül, és nagyon hálás érte.


*

Selena Gomez beszélt a NEO Adidas őszi kollekciójáról

Sokak kedvence egy interjú során számolt be legújabb kollekciójáról, a Neo Adidasról.

„Szeretek játszani a divattal és a ruhákkal, melyek szórakoztatók, könnyű a viselésük és kényelmesek. Saját gyűjteményem egy rock chic téma, amely magabiztos, de egyben szórakoztató és lázadó stílusú. Ez egy kicsivel sötétebb, mint az eddigi ruháim, és azt hiszem, arra ösztönzi majd a lányokat, hogy mutassák meg saját egyéniségüket és érezzék jól magukat abban, amit éppen viselnek.”

*

Kim Kardashian beszőkült

Kimet szeptember 4-én kapták lencsevégre, mikor kilépett a fodrásszalonból, szőkére festett hajjal.

A fiatal anyuka mindenkit meglepett új hajával, és állítása szerint a férje kérte, hogy legyen szőke.

*

Ariana Grande kiakadt Bieber üzenetén

Egy interjú során tudhattuk meg, mit üzent a fiatal énekesnőnek Justin Bieber. „Justin a leghíresebb személy a telefonomban. Úgy éreztem, hogy jó, ha üzenetet kapok tőle. Aztán kaptam tőle egy olyan üzenetet, amelyben azt írta ’Mi van édes?’ majd a telefon kiesett a kezemből és az gondoltam: ’Ez nem történhet meg velem’.”

Egyébként sokan szeretnék őket együtt látni mint egy pár, de jelenleg Ariana Nathan Sykesszal van közelebbi kapcsolatban.

*

Megjelent az első kép a Demi Lovato glee-s szerepéből

Demi Lovato csatlakozik a Glee ötödik évadához, ahol Sanata Lopez barátnőjét alakítja. A héten előkerült egy kép a forgatásról – be kell valljuk, a piros öltözteti!



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek