Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Hugh Jackman

2013. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a kétgyerekes filmsztár mindig a topon van, akár egy paparazzóképről legyen szó, vagy ha egy filmbeli karakterére gondolunk. De sokszor az újságok melléfognak és egy Photoshop-bábut csinálnak belőle.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Hugh Jackman

Hugh Jackman Golden Globe-díjas színész először talán az első X-Men-filmmel lett híres, utána pedig már csak jöttek a felkérései. Olyan nagy filmekben szerepelt, mint az Ausztrália, A nyomorultak és az összes X-Men-rész. Bár a vásznon mindig a topon van, és korát se lehetne leolvasni róla, a tökéletes kinézettel az újságok néha versenybe szállnak és egy olyan ember varázsolnak, aki nem is hasonlít erre a színészre.

Most betekintést nyerhetsz Hugh Jackman ausztrál színész öt legjobb és öt legrosszabb címlapfotójára és kezdjük is az előbbivel:

GQ Ausztrália – 2012. április–május

A színész ezen a képen nagyon jól nézett ki ezzel a kérdőre vonó arckifejezésével. A piros és citromsárga keveréke jól mutatott a szürkés öltönyéhez és barna hajához.

Women's Weekly Ausztrália – 2012. december

Azt hinné az ember, hogy ez a kép tíz éve készült a színészről, de nem! Hugh nagyon fiatalosan néz ki a hátra fésült hajával és mosolyával. Szerencsére a szerkesztők nem nyúltak úgy a képhez, így megkímélték őt attól, hogy felismerhetetlen legyen. A kép még azért jó róla, mert ez a kék és barna nagyon jó kombináció, hogy kiemelje a szintén gyönyörű barna szemeit.

GQ Oroszország – 2007. november

A GQ magazin is arról híres, hogy a címlapra kerülő sztárokat vagy modelleket agyonphotoshopolják, de ezt a színésznél szerencsére mellőzték. Bár kicsit régebbre kellett nyúlni az időben, de Hugh 2006-ban is nagyon sármosan nézett ki.

Premiere magazin – 2006. szeptember

Ezen a 2006-os képen A nyomorultak sztárjának arcán meghagyták az élet színét, talán csak a szájának a rózsaszínes hatása volt sok, de még az is csak akkor észrevehető, ha valaki nagyon bele akar kötni a kinézetébe.

Men's Vogue – 2006. november

Ismét nagyon fiatalosan nézett ki az itt 38 éves színész. Ismét a kék és szürke szín volt a domináns, ami nagyon jól illik a képhez. Természetesen a kinézetével itt mindent vitt és ez a hátrazselézett haj ismét nagyon jól állt neki; magabiztos úriember hatását kölcsönzi neki.

A legrosszabb címlapfotók:

Climax magazin – 2009. február

Szerintünk még a lap szerkesztői sem tudják, hogy honnan szedték elő ezt a nagyon régi képet Hughról, de az biztos, hogy nem a legelőnyösebb róla. A kép egyébként az X-Men egyik részéhez készült, viszont az újság szerkesztői a képet feltúrbózták és a háttérbe lángcsóvákat tettek, ami még jobban rontotta a kinézetet, pláne, hogy Hugh szemei is tűzben égnek.

Entertainment Weekly – 2009. április

Az Entertainment Weekly magazin is híres arról, hogy a sztárok legelőnytelenebb fotóit teszik ki a címlapra és ez nem maradhatott el az ausztrál színésznél sem. Itt is ugyanazt a hibát követték el, mint az előzőnél, hogy a sztárról egy nagyon régi és borzalmas képet tettek ki, és kissé megszaladt a narancssárga színező.

Vanity Fair Németország – 2008. november

Borzalmas! Ha az eddigiek rossznak számítottak, akkor biztosan, hogy ez viszi a pálmát mind közül. A Vanity Fair itt nagyon melléfogott Gondolhatott volna arra a fotósorozat készítője, hogy az ugrós kép soha nem a legelőnyösebb formáját hozza a sztárnak, főleg nem akkor, ha még a szája is nyitva van.

SFX magazin – 2006. május

Ebben az évben jelent meg az X-Men: Az ellenállás vége film, így mindenki a mutánsok lázában égett. Természetesen az újságok is sokat írtak a színészekről és a film előzményeiről.

Sajnos az SFX magazin ismét melléfogott a címlapválasztásával. Ezen a képen Hugh Loganként látható, viszont nem a legjobb kép róla. Sajnos a képen a háttérben álló Anna Paquin és Kelsey Grammer sem tudott javítani.

The Advocate – 2003. szeptember

Itt Hugh már Van Helsing szerepére növesztette a haját, ami még többet rontott ezen az így is rossz képen. Valahogy ez a sötétebb narancssárga betűszín és az arcába lógó hosszú fürtök nem a legjobb összhatást adják, ami alátámasztja azt, hogy bekerüljön ez a kép a cikkünkbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek