Starity

Hasonmások a sztárvilágban IX.

2013. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunkban újra bemutatunk pár hírességet. Közülük néhány megdöbbentően, mások kevésbé hasonlítanak egymásra!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban IX.

Csak akkor mondják két emberre, hogy hasonlítanak, ha külsőleg szinte tökéletesen megegyeznek – azonban ez nem teljesen igaz, hiszen ha jobban megnézünk egy-egy embert, könnyen előfordulhat, hogy rengeteg hasonlóságot vehetünk észre. Ezért most vegyünk górcső alá pár sztárt, akik akár egymás rokonai is lehetnének!

Constance JablonskiMischa Barton

A modell és a színésznő első ránézésre semmiben nem hasonlít – azonban, ha jobban megnézzük a képeiket, felfedezhetjük, hogy a szemük és a mosolyuk szinte egyforma.

Hannah MurrayNeve Campbell

A Skins Cassiejéről és a Sikoly Sidney Campelljéről senki nem gondolná, hogy hasonlítanak, pedig igen sok közös vonásuk van: szemöldökvonaluk, az ajkuk, és álluk is hasonló, valamint az arcuk formája is.

Alicia SilverstonePixie Lott

A két szőkeség első ránézésre nem hasonlít, azonban ha jobban megnézzük a két szépséget, sok hasonlóságot fedezhetünk fel. A szemük például egyforma vágású, ugyanakkor a szemöldökvonaluk is hasonló, és az alsó ajkuk egyforma, ráadásul mindketten igazán tehetségesek, és szépek.

Carmen VillalobosJessica Valentine

A Catalina Santanaként ismerté vált Carmen, valamint a The Taken sztárja között sok hasonlóság van: mindketten azonos szemöldökvonallal, hatalmas barna szemmel, hasonló ajakkal, gyönyörű arccal, és csodálatos alakkal rendelkeznek.

Brian LittrellDavid Arquette

A Backstreet Boys énekese, és a Sikoly sztárja között első ránézésre nincs semmi hasonlóság, de ha megnézzük a képeiket, láthatunk pár hasonlóságot: szinte ugyanolyan a szemük, a szemöldökvonaluk, és az arccsontjuk, valamint ellenállhatatlan a mosolyuk is.

Debby RyanHolland Roden

A két színésznő nem csak a hajszínében hajaz egymásra, hanem az arcuk is rendkívül hasonló. Akár testvérek is lehetnének!

Sofía LamaHilary Duff

A Csajok, Szilikon, ez lesz a Paradicsom! Julietájának és a So Yesterday énekesnőjének arca nagyon sok hasonlóságot rejt magában: a szemük egyforma, ahogy az álluk is, de az orruk is hasonló, azonban Hilaryé valamivel nagyobb. És nem elhanyagolandó, hogy mindketten gyönyörűen tudnak mosolyogni.

Scout Taylor-ComptonDianna Agron

A két szépség között semmi hasonlóság nincs – látszólag. Viszont ha alaposabban megnézzük a képeiket, láthatjuk, hogy a szemöldökvonaluk, az álluk, az orruk, és a szájuk is hasonlít.

Kiowa GordonJamie Campbell Bower

Első ránézésre a két fiú szöges ellentéte egymásnak a hajszínük, és bőrszínük miatt, azonban, ha jobban megnézzük őket, láthatjuk, hogy az arcuk rengeteg hasonló vonást rejt magában: a szemöldökvonaluk, a szemük, a szájuk, és az arccsontjuk formája is megegyezik.

Shenae Grimmes – Cassadee Poppe

A két szépség arcán rengeteg vonás azonos: a szemük, az orrunk, a szájuk egyforma, az álluk is hasonló, azonban a szemük színében van némi eltérés.

Bobby CannavaleNaveen Andrews

Akár testvérek is lehetnének, bár bőrszínük ugyan nem egyezik, hiszen Naveené jóval sötétebb, de az arcuk rengeteg közös vonást rejt, az orruk főszereplésével szinte mindenük egyforma!

Axl Rose – Syd Barrett

A két énekes között látszólag semmi hasonlóság nincs, legalábbis ha elsőre rájuk nézünk, ezt gondolhatjuk, de jobban megnézve őket láthatjuk, hogy az álluk, szájuk, szemöldökük, és szemük szinte egyforma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek