Starity

Jordin Sparks debütált a Broadwayen

2010. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő augusztus 19-én este debütált a Broadwayen, az In the Heights című musicalben. Az előadás óriási sikert aratott.

hirdetés
Jordin Sparks debütált a Broadwayen

Jordin Sparks tegnap debütált az In the Heights című musical főszerepében. Amerikai idő szerint este 8 órakor kezdődött az előadás, az énekesnő előtte annyira izgatott volt, hogy még 10 másodpercel a show kezdete előtt is írt a Twitterre:

  • „19 perc és showtime”
  • „Sétál a színfalak mögött”
  • „Showtime”

Jordin nagyon ügyes volt, így beigazolódott az, amit a kritikusok mondtak: Jordin a legjobb Nina. Ez a nap duplán fontos volt neki, mert édesanyja, Jodi születésnapja is volt. E napon hagyta el Nick Jonas a színházat, de nem teljesen, mert végigkisérte az egyik legjobb barátját, Jordint, megnézte az előadást, és ő volt az első, aki gratulált neki Joe-val és Kevinnel együtt. Jordin rögtön a show után adott egy röpke interjút, amelyben szintén látszik, hogy mennyire izgatott volt.

Este,  még az előadás kezdete előtt akkora tömeg állt az utcán, hogy az autósok alig tudtak elmenni. Az előadásra nagy meglepetéssel nem csak amerikaiak mentek el, voltak ott Braziliából, Olaszországból, Írországból és még számos helyről. A fantasztikus szereplés itt nem ér véget, mert a sztárt még 12 héten át, heti 8 alkalommal lehet majd látni, egészen november 14-éig.  

Az előadásról még nem készült videó, viszont itt megtekinthető a musical egyik legfontosabb betétdala Jordin előadásában, valamint a tegnapi Regis & Kelly-műsorban való fellépése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek