Starity

Kat Graham: „Kemény a zeneipar”

2013. szeptember 05. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók Bonnie Bennettje zenei karrierjéről beszélt nemrég az Access Hollywoodnak.

hirdetés
Kat Graham: „Kemény a zeneipar”
Fotó: Kevin Winter

Mára már egyre többen tudják, hogy Kat Graham nem csak színésznőként tevékenykedik, hanem énekesi karrierjét is szorgosan építgeti, sőt egyre sikeresebb és egyre nagyobb hírnévre is tesz szert, ami saját bevallása szerint korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek sokan hiszik.

„Nehéz, nagyon nehéz. Sosem fogom azt mondani, hogy amit csinálok és, ahogy csinálom az egyszerű. Könnyű volt, amikor még csak szórtam fel a YouTube-ra a videókat és Los Angelesbe rohangáltam a stúdióba a hétvégeken. Nagyon sok munkát vállalok, és sosem hagyom abba, nem pihenek” – osztotta meg az Access Hollywooddal.

Kat egyébként rengeteg saját dalt és feldolgozást is énekelt már fel, ráadásul fellépésekben sem szenved hiányt. Legújabb, Power című dala júniusban volt először hallható, azóta pedig már a JustJarednek is elárulta, hogy készülni fog hozzá klip is, amire azonban még várni kell.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek