Starity

Kate Upton Monroe-ként pózol legújabb címlapján

2013. szeptember 06. 06:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Upton soha nem titkolta, hogy nagy kedvence Marilyn Monroe és rajong a legenda fotóiért, ám kezd túlzásokba esni. Nemrég egy címlapsorozatot készítettek róla az egyik amerikai magazin borítójára, s egyértelmű, kiről koppintotta az ötletet.

hirdetés
Kate Upton Monroe-ként pózol legújabb címlapján

Az amerikai Vanity Fair magazin 100 éves évfordulójára egy különleges címlappal készült – ám az semmiképp sem mondható egyedinek és ötletesnek. A borítón Kate Upton a megtévesztésig el lett maszkírozva az újdonsült Marilyn Monroe-ra: ugyanaz az árnyalatú rúzs, haj, öltözék és a kihívó póz sem biztos, hogy jó ötlet volt.

A magazin szerint nem ez volt az eredeti koncepció, hanem arra keszültek, hogy a fotós, Annie Leibovitz a legelső Vanity Fair-címlap másolatát fogja elkészíteni a szőkeséggel, ám ez a fotó annyira megtetszett nekik, hogy inkább ezt választották.

Kate Upton már többször kiakadt, hogy több modellügynökség is elutasította már, amiért túl „amerikai” a kinézete (nagy mell, szőke haj, fehér bőr, keskeny derék), ezért nem szívesen alkalmaznák.

„Egy ügynökség azt mondta nekem, nem vesznek fel, mert túl amerikai vagyok, azt meg az egész világ tudja, hogy az amerikai nők nagyon lusták. Nagyon lusták? Azt hittem, nem hallok a fülemnek! Teljesen kiakadtam, szerintem ezzel sok nő nem értene egyet! A modellügynökséget nem szeretném megnevezni” – mondta Kate.

Az újság egyik szerkesztője viszont elmondta, csupán azért választották Kate-et és az alig takaró ruhadarabot, hátha több olvasót is magukhoz csábítanak – ünnepi kiadás révén nagyobb bevételt remélnek –, így a férfiakat is.


A szőkeség és legújabb címlapja, a Vanity Fair októberi kiadásán

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek