Starity

François Arnaud ismét Budapesten forgat

2013. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan véget ért a Borgiák című sorozat, a színész ismét visszatérhet fővárosunkba, ugyanis Juszt Balázs filmjének főszereplője lesz!

hirdetés
François Arnaud ismét Budapesten forgat
Fotó: Timea Saghy

A Picturesque Films már neki is látott a munkálatoknak – Juszt Balázs Thursday című filmje lesz az író első rendezése, amelyben Francois Arnaud (The Borgias), Jordi Molla (Riddick), Ana Ularu (Serena) és Mark Ivanir (A Late Quartet) is szerepet kapott, továbbá Budapesten és Rómában fogják forgatni.

A történet szerint egy modern kori katolikus pap Massachusettsből beleássa magát a római alvilág rejtelmeibe. Juszt neve különböző rövidfilmekből és reklámokból lehet ismerős, ez lesz az első szélesvásznú debütálása.

Arnaud eddig olyan filmekben bizonyított már, mint a Megöltem anyámat, amely a 2009-es Cannes Filmfesztiválon került bemutatásra, ezt követően (a Borgiák után) a Copperhead című háborús dráma forgatásába kezdett bele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek