Starity

Dalpremier: Margaret Berger – Human Race

2013. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavasszal hatalmas sikernek örvendett Margaret Berger eurovíziós dala, az I Feed You My Love – mind Norvégiában, mind Európa többi országában sláger lett.

hirdetés
Dalpremier: Margaret Berger – Human Race

Az eurovíziós versenyzőkkel az a baj, hogy ha találunk is egy-két kedvencet, nagy az esélye, hogy néhány hónapon belül eltűnnek, és soha többet nem hallunk róluk. Margaret Berger ezt igyekszik megelőzni, ugyanis nemrégiben új dalt adott ki.

Hazájában, Norvégiában ugyan nem számít egyslágeres előadónak két nagylemezzel a háta mögött, viszont nemzetközi szinten van még mit bizonyítania. A malmői negyedik helyezés után nem tétlenkedett, hiszen a Human Race nem csupán egy véletlenszerű dal, hanem harmadik albumának előfutára is.

Szövegét tekintve negatív a hangvétel, viszont Margaret azt nyilatkozta, hogy összességében az emberi ártatlansághoz szeretne visszatalálni, mert nem tetszik neki, ami mostanában a világban történik. Eddig pozitív a fogadtatás, kíváncsian várjuk a soron következő albumot is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek