Starity

Poligamy a Madách Színházban

2013. szeptember 06. 18:06   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Orosz Dénes 2009-es filmjéből készített romantikus musical comedyt Galambos Attila, Szirtes Tamás, Szente Vajk és Bolba Tamás.

hirdetés
Poligamy a Madách Színházban
Fotó: Facebook/Madách Színház

Szirtes Tamás, a hétfői sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Madách Színház elkötelezett híve, hogy új, magyar zenés darabokat mutasson be, gondoljunk például az Én, József Attilára, vagy a Csoportterápiára, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend a színházban.

A Poligamy a 2013/2014-es évad első bemutatója lesz. Az előadást kettős szereposztással játszák majd, a főszereplő Andrást Nagy Balázs, és Nagy Sándor, Lillát pedig Kovalik Ági és Balla Eszter fogja alakítani, aki egyébként augusztusban adott életet második kislányának, és ezzel a darabbal fog visszatérni a színpadra. A főszereplők legjobb barátait Kornélt, Sánta László és Szente Vajk, Adélt Gallusz Nikolett és Oroszlán Szonja fogja játszani.

A Lillák szerepében Trecskó Zsófiát, Molnár Gyöngyit, Kiss Ramónát, Bartha Alexandrát, Sári Évát, Lapis Erikát és Wégner Juditot láthatjuk majd. Sok más színművész feltűnik a darabban, többek között Feke Pál, és Détár Enikő is.

De miről is szól a darab? Aki már látta Orosz Dénes filmjét Csányi Sándorral és Tompos Kátyával a főszerepben bizonyára emlékszik a történetre: András barátnője, Lilla egy nap bejelenti, hogy terhes, András nem tudja, mit érezzen, ám amikor másnap reggel felébred, nem a barátnője van mellette, hanem valaki más. Minden nap másik nőt lát a szerelme helyett. A darab arra keres választ, hogy mi a jó poligámiában, vagy éppen a monogámiában.

A musical premiere október 26-án és 27-én lesz a Madách Színházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek