Starity

Férjhez ment Baby Gabi

2013. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen titokban mondta ki a boldogító igent a Baby Sisters egykori tagja. Gabi három éve ismerte meg újdonsült férjét, aki már egy év együttélés után megkérte az énekesnő kezét.

hirdetés
Férjhez ment Baby Gabi

Szeptember harmadikán osztotta meg a hivatalos Facebook-oldalán Gabi, hogy férjhez ment, képeket is posztolt, ám szerelmének nevét még most sem árulta el, aminek az az oka, hogy nagyon óvja párját a nyilvánosságtól.

Az esküvőn csak rokonok, barátok és közeli ismerősök jelentek meg. Gabi hagyományos hófehér ruhában pompázott, és elárulta, hogy előző este külön aludtak, a ruháját pedig egyáltalán nem látta jövendőbelije. A lagziban dalra fakadt a menyasszony is, pedig nem tervezték.

Az énekesnő nagyon sokat gondolt anyukájára, aki már sajnos nem lehetett ott az esküvőjén, mivel már távozott az élők sorából. Az esküvő előtt Gabi egy órán át ült édesanyja sírjánál a temetőben egy csokor virággal és sírt.

Az énekesnő gyermekkorában már megálmodta magának a tökéletes esküvőt és állítása szerint ez pont olyanra sikerült, amilyennek eltervezte. Sok boldogságot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek