Starity

J.Lo nem elégedett a saját énekhangjával

2013. szeptember 07. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai Cosmopolitan legújabb számában még közelebbről ismerhetjük meg a világhírű színésznő-énekesnő életét, beleértve aggályait és félelmeit is. A magazinnak adott interjújában például azt is elmesélte ,hogy sokáig nem volt megelégedve a saját énekhangjával.

hirdetés
J.Lo nem elégedett a saját énekhangjával

A 44 éves kétgyermekes világsztár jobb formában van, mint valaha! Jennifer Lopezen egyáltalán nem látszik a kora, s bár egyre inkább közeledik az ötödik X-hez, még mindig vannak félelmei, némelyiktől azonban már sikerült megszabadulnia.

Az énekes-színésznő szerint főként azután kezdett el aggodalmaskodni és stresszelni, miután megszülettek gyerekei, Max és Emme. A legbizonytalanabb mindig az énekelésben voltam. Tudom hogy fura, mivel több mint 70 millió lemezt adtam el a világon, de ez az igazság. Mikor a gyerekek megszülettek, állandóan kérdeztem a férjemet (Marc Anthony), hogyan lehetnék jobb, s ő nagyon sokat segítettmondta Jennifer, aki még azt is kifejtette, hogy szerinte saját magunk generáljuk a problémáinkat, hiszen minden megoldható, csak türelem, elfogadás és megbocsátási készség kell hozzá.

Jennifer hibáival kapcsolatban beszélt még a Türkmenisztánban tett exkluzív szülinapi magánkoncertjével kapcsolatban is, melyet mélyen megbánt – a fellépésért kapott összeget teljes mértékben jótékony célokra ajánlotta fel. Példakép vagyok, tehát felelősséget vállalok minden tettemért, de ez nem azt jelenti, hogy én sem hibázhatok. Ha hibázok, akkor fel tudok állni, meg tudom tanulni a leckét, és szembenézni a kihívásokkal. Fogalmam sem volt, hogy a türkmenisztáni elnök milyen tevékenységet folytat országában és hány ezer ember életét keserítette meg a politikája

Casper Smarttal való kapcsolatáról csak így mesélt Jennifer: „Igen, bevallom, sok férfival volt már dolgom, és bár mindig megpróbáltam, végül soha nem lett tartós egy házasságom sem. Casper egy remek partner, egy tökéletes társ az életemben, boldog vagyok mellette. Vannak elvárásaim a férfiakkal kapcsolatban – amik nem kézzelfogható dolgok – s ezt mind megtaláltam benne

Az októberi Cosmopolitan címlapja már bejárta a világhálót, újságosoknál szeptember 10-től lehet majd keresni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek