Starity

A legsikeresebb videoklipek: Panic! At The Disco

2013. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alternatív stílusú Panic! At The Disco idestova 10 éve zenél aktívan, és millió rajongóval rendelkezik. Most legsikeresebb videoklipjeiket mutatjuk be!

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Panic! At The Disco

A 2004-ben Las Vegasban megalakult alternatív együttes manapság elég nagy sikernek örvend az Egyesült Államokban, valamint világszerte is. Eddig három stúdióalbummal rendelkeznek, október 8-án pedig érkezik is a negyedik, addig is lássuk mely videoklipjük rajongóik kedvence.

I Write Sins Not Tragedies (2005)

Ez a dal volt az első hivatalos dal debütáló albumukról, az A Fever You Can't Sweat Outról, valamint ezzel a dallal szerette meg őket a közönség is. A videoklipet 2005-ben forgatták le, de csak pár hónapra rá, 2006-ban jelent meg. A videoklip egy anyakönyvezető házban zajlik, ahol kiderül, hogy az ara nem is olyan hűséges, mint amennyire a vőlegény azt hiszi.

A klip mára már több mint 50 milliós nézettséggel rendelkezik, emellett pedig megemlítendő, hogy a zenekar 2006-ban megnyerte vele az az évi Video Music díjat is.

Nine In The Afternoon (2008)

A következő videoklip, amelyet a legtöbben megtekintettek, második stúdióalbumukon található, a Pretty. Odd.-on, és Nine In The Afternoon néven fut. A klip és a dal is a négy fiú barátságát mutatja be.

A dal mindent összevetve 27 milliós nézettséggel bír, ami elég nagy szám az együttesnek.

The Ballad Of Mona Lisa (2011)

A harmadik helyen az együttes Vices & Virtues albumának első kislemeze áll, melyet 2011-ben adtak ki. Ezt a klipet ugyanaz a rendező készítette, aki az I Write Sinst is. Hivatalosan 2011. február 8-án adta le először az amerikai MTV a teljes videoklipet, amelynek főszereplője az énekes, Brendon Urie, akit megöl egy Mary nevű lány.

A videoklip érdekessége még, hogy a viktoriánus korok ihlették, amit a kritikusok pozitívan értékeltek. A klipet 25 millióan látták már.

New Prespective (2009)

Ez dal elméletileg az Ördög bújt beléd (Jennifer's Body) című film betétdalának készült, valamint meg is jelent a soundtrack CD-n. A dal annyira sikeres volt, hogy eldöntötték: meg is filmesítik. A videoklip hasonló magához a filmhez, hiszen őket is szétkapja a kisfilm végén egy sereg lány, ugyan ők nem halnak meg, mint a szereplők a Megan Fox, Amanda Seyfried és Adam Brody főszereplésével készült filmben.

A dal a mai napig az egyik legkelendőbb a zenekar dalai közül. A videót 11 millióan tekintették meg eddig.

Miss Jackson ft. Lolo (2013)

A sort a banda egyik legújabb dala zárja, amely negyedik stúdióalbumukon lesz, ez pedig a Miss Jackson. Ezt a klipet az elmúlt 2 hónapban máris majdnem négymillióan látták.

A videót Las Vegasban forgatták, egy tipikusan amerikai motelben, valamint a nevadai sivatagban, és itt is használtak különféle effekteket. A lényege az egész dalnak és klipnek Miss Jackson eltűnése, akit az énekes öl meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek