Starity

Elizabeth Gutiérrez még nem akar házasodni

2013. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elizabeth Gutiérrez a minap egy interjúban elmondta, hogy még nem akar összeházasodni párjával.

hirdetés
Elizabeth Gutiérrez még nem akar házasodni

Elizabeth Gutiérrez még nem akar oltár elé állni, ugyanis azt állítja, hogy neki és William Levynek nincs szüksége a házassági anyakönyvi kivonatra.

„Már akarom látni magamat esküvői ruhában” – viccelődött a színésznő egy mexikói reggeli magazinműsorban, az Hoyban.

„Azt hiszem, a legfontosabb a család. És van egy csodálatos családom. Egyszer biztos eljön a házasság ideje is, de sem ő, sem én nem sietjük el” – nyilatkozta Elizabeth Gutiérrez, majd azt is elmondta, hogy amíg William nem fejezi be a La Tempestad forgatását, ő és a gyerekek Mexikóban maradnak.

Ely az interjúban azt is megosztotta, hogy nem érdeklik azok a pletykák amik William és Ximena Navarrete állítólagos kapcsolatáról szólnak. „Ez a show része. Én is színésznő vagyok, és pontosan tudom, hogy mi történik. A lényeg az, hogy kettőjük között jó a kommunikáció. A pletykákat pedig már nagyon jól tudom kezelni.”

Gutiérrez továbbá azt is elmondta, hogy nem hajlandó mexikói telenovellákban játszani, ugyanis ő az amerikai piacra pályázik. „Kaptam néhány ajánlatot itt Mexikóban, de őszintén szólva, én inkább várok... nem is tudom, inkább az amerikai piac kinálataiban szeretnék szerepelni. Szeretnék egy nagy kihívást a karrieremben. Úgyhogy most óvatos vagyok, ami az ajánlatokat illeti, várok. A gyerekek is még kicsik, és szeretek velük lenni. Így most kiélvezem ennek minden percét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek