Starity

Lucy Hale-t eljegyezték?

2013. szeptember 08. 08:08   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lucy Hale egy igen félreérthető képet osztott meg Twitter-fiókján, ahol mindenkinek az ujján tündöklő gyűrűn akadt meg a szeme.

hirdetés
Lucy Hale-t eljegyezték?

A mára már nagy népszerűségnek örvendő csinos kis hazudozónak, Lucy Hale-nek egyre jobban mennek a dolgai, hiszen színészi karrierje is szárnyal és magánéletével is minden a legnagyobb rendben. Sőt, jelenleg az a hír járja, hogy fiatal színésznőnket eljegyezte a barátja!

Lucy a minap töltött fel a Twitterre egy egyszerű képet, amin egy rajongótól kapott ajándékkal pózol. Azonban egy apró kis részlet, vagy inkább kiegészítő rögtön szemet szúrt a nagyvilágnak, ami miatt rögtön elindultak a találgatások az eljegyzéssel kapcsolatban. „Szóval ma kaptam @Halelucinate-től egy hatalmas felfújható egyszarvú fejet. Egyértelműen az egyik legmenőbb ajándék, amit valaha kaptam. Milyen nevet adjak neki?” – írta a képhez a Pretty Little Liars sztárja.

Egyébként Lucy és barátja, Graham Rogers június végén árulták el, hogy egy párt alkotnak, a legtöbbek szerint pedig, ha valóban megtörtént a leánykérés, még túl korai volt, hiszen még nagyon rövid ideje vannak csak együtt egy ilyen nagy lépés megtételéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek