Starity

Lindsay Lohan – Hollywood nélkül

2010. augusztus 20. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay apja, Michael Lohan szeretné visszakapni a lányát – mindenféle gond, baj, botrány és Hollywood nélkül.

hirdetés
Lindsay Lohan – Hollywood nélkül

Lindsay megtapasztalta az utóbbi pár évben, milyen lefelé haladni a karrier-lejtőn, és a börtönben landolni.  Dina, a híresség édesanyja azt szeretné, ha a botrányhősnő New Yorkba költözne hozzá, miután letudta a terápiát Kaliforniában.

De a lány apja hajthatatlan – úgy hiszi, hogy lányában újra feléled a bulik réme, ha visszamegy Hollywoodba dolgozni. Ki kell lépnie a rivaldafényből, ha egészséges akar maradni.

Így nyilatkozott: „Dina azt mondja, Lindsay visszajön hozzá a rehab után. A vicces része az, hogy mindig, amikor New Yorkba jön, nem a házban lakik, pedig azt kéne tennie. Belvárosi hotelekben száll meg, és ez okozza a bajt. Egy tiszta, rendes ház kéne neki, ami távol tartja őt az összes embertől. Nem menne ugyanazokra a helyekre, ahová járni szokott. Nem csinálná ugynazokat a dolgokat, amiket a buliban szokott csinálni éjjel. Teljesen meg kell változtatnia az életét. Igenis vissza kéne jönnie (New Yorkba) egy ideig, de biztos, hogy ismét visszamenne Los Angelesbe. Mindentől távol kell tartania magát... Szeretném a lányomat látni, ahogy maga mögött hagyja Hollywoodot. Szeretném látni, hogy visszakapja az életét, és utána eldönti, hogy mit akar tenni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek