Starity

Britney Spears forgatja legújabb klipjét

2013. szeptember 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney és csapata elég régóta dolgozik a vadonatúj albumon, ami vagy 2013 végén, vagy 2014 elején fog megjelenni. A legújabb kislemez klipje viszont már forog!

hirdetés
Britney Spears forgatja legújabb klipjét

Britney Spears új kislemeze, a Work Bitch elég nagy port kavart a rajongók körében, leginkább a címe miatt. A Blackout 2.0 néven emlegetett, nyolcadik album 2013 végére lett bejelentve, de a hírek szerint átcsúszhat 2014 januárjára vagy februárra is.

Britney, aki egyébként Miley Cyrusszal is együtt dolgozott az énekesnő legújabb, Bangerz című albumán, megerősítette, hogy az új kislemez neve Work Bitch lesz, és több képet is feltöltött a klipforgatásról.

A dal szeptember 17-én fog debütálni a Good Morning America című műsorban, ahol fel is fog lépni. A képet Britney az Instagramon osztotta meg az alábbi szöveggel: „Tüzes nap a forgatáson… Egy kicsit piszkos, egy kicsit kacér, kitáncoltam a fenekemet.”



„A szünetben barnulhattam egy kicsit. Emberek, itt a forróság!”
– írta Brit a második fotóhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek