Starity

Papp Gergő Lakatos Márknál éjszakázott

2013. szeptember 09. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A SuperTV2 új műsorában, a Pimasz Úr Ott alszik-ban Papp Gergő látogat el hazai celebekhez. Gergő különösen élvezte a Márknál töltött éjszakát, hisz régóta barátok és olyan dolgokat tudott meg a stylistról, amikre nem is gondolt volna.

hirdetés
Papp Gergő Lakatos Márknál éjszakázott
Fotó: SuperTV2/Sajtószoba

Már tizenéves koruk óta ismerik egymást, mégis rengeteg dolgot nem tudnak egymásról, még akkor sem, ha rendszeresen egy társaságba jártak.

Papp Gergő Lakatos Márknál éjszakázott, amiről a Story magazinnak mesélt. Többek közt az is kiderült, hogy Gergő és Márk hogyan találkozott először, sőt, Márk még másságáról is beszélt.

„Másodikos-harmadikos gimnazista korom óta ismerem Márkot, akivel a vonaton barátkoztunk össze, úton egy külföldi gyerektáborba” – kezdte Gergő, aki leginkább a Nagy Duettnek köszönheti, hogy közeli barátság alakult ki kettejük közt.

"A nemi identitásáról is őszintén beszélt és elmesélte, hogyan élte ezt meg ő és hogyan a szülei. Az éjszakai pizsamás beszélgetés alatt végig azt éreztem, hogy egy nagyon mély lelki kapocs alakult ki közöttünk” – magyarázta a műsorvezető.

A nézők kedden kukkanthatnak be a gyermekvállalásra kész Lakatos Márk lakásába és életébe a SuperTV2-n 22 órakor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek