Starity

William Levy szexbotránya

2010. augusztus 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiskorú megrontásával és annak bántalmazásával vádolják a népszerű mexikói színészt. Williamet egy Karla Álvarez nevű lány és annak édesanyja 2, 5 millió dollárra perli.

hirdetés
William Levy szexbotránya

Augusztus 11-én igen komoly vádakat hozott nyílvánosságra a People Latin-Amerika egyik legkeresettebb színészéről. A Cuidado con el ángel (Árva angyal) sztárját egy Karla Álvarez nevű 17 éves lány megerőszakolása és bántalmazása miatt perelték be még július végén.

A hivatalos vád szerint William Levy még július 19-én a Hilton Hotel éttermében italozgatott egy producerrel, majd megjelent egy munkatársa és annak fiatal asszisztense, a 17 éves Karla. A lány nagy rajongója a színésznek, így mikor szóba elegyedtek, autogramot kért tőle. A férfi felhívta őt hotelszobájába, ahol először tapogatni, majd csókolgatni kezdte. Mikor a lány szabadulni próbált, Willy fojtogatni kezdte és orális szexre kényszerítette, mely által Karla egy szexuális úton terjedő betegséget is elkapott. Karla azóta pánikrohamokkal küzd.

William az állítólagos erőszaktétel után két nappal értesült arról, hogy a fiatal lány és annak édesanyja 2, 5 millió dollárra perli őt szexuális bántalmazás miatt. A színész elmondása szerint Álvarezt egy színházi munkatársa alkalmazta asszisztenseként, s mikor ő öltözött, a lány – akiről ő úgy tudta, 19 éves – többször is felajánlotta segítségét, ám ő sosem élt vele. A Hilton Hotelben való találkozásukat is megerősítette, de az ő verziója szerint, amikor beszélgetni kezdtek kedvese, Elizabeth Gutiérrez telefonon kereste, így távozott.

Levy nemrégiben pert indított Karla Álvarez és anyja ellen becsülete megsértéséért, és 950 ezer dollárt követel tőlük. Ügyvédje szerint a vád nagyban nehezíti majd a színész karrierjét, aki egyébként a tervek szerint hamarosan forgatni kezdi az El trifuno del amor című telenovellát. Természetesen élettársa, Elizabeth kiáll mellette, s nyilvános közleményben köszönte meg Willy nevében is a rajongók támogatását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek