Starity

Új műsort kapott Friderikusz Sándor

2013. szeptember 11. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 azt ígérte, hogy az ősz is olyan változatos és új lesz, mint a nyár, hisz rengeteg új műsor indul mostanság. Ilyen a Sztárban sztár is, amit nem más fog vezetni, mint Friderikusz Sándor.

hirdetés
Új műsort kapott Friderikusz Sándor
Fotó: RTL SajtóKlub / Bársony Bence

Egy hónap múlva, azaz október 11-én fog elkezdődni a Sztárban sztár című műsor a TV2-n, ahol Friderikusz Sándort, az Ének iskolájának osztályfőnökét láthatjuk majd főszerepben műsorvezetőként.

Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-meddig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnak! – nyilatkozta a műsorvezető.

A műsor szereplői hazai könnyűzenei sztárok lesznek, akik megmutathatják, hogyan tudnak zenei legendák bőrébe bújni. Elképesztő átváltozásoknak lehetnek szemtanúi a nézők, ugyanis a stylistok, fodrászok és sminkesek fognak azért dolgozni, hogy a hazai celebek megszólalásig hasonlítsanak az általuk előadott dalok eredeti előadóira. A nézők természetesen itt is szavazhatnak majd kedvencükre, de ott lesz a négytagú zsűri is az értékelésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek