Starity

Natasha Hamilton gyerekkönyvet ír

2013. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnő az éneklés mellett arra is szán időt, hogy egy kampányban segédkezzen.

hirdetés
Natasha Hamilton gyerekkönyvet ír

Az énekesnő egy kampányban vesz részt, melynek lényege, hogy minél több szülő olvasson esti mesét csemetéjének. A kampány keretein belül Natasha gyerekkönyvet ír! A háromgyerekes anyuka számára ez igen fontos, és úgy érzi, ezzel új fejezetet is nyithat életében!

„Az alvás előtti olvasás nagyon fontos dolog! Igazán értékelem az időt, amikor alvás előtt olvashatok a gyerekeimnek!”

Az énekesnő azt is elmondta, hogy minden este kapnak a fiúk egy sztorit elalvás előtt, amit ők is nagyon élveznek! Natashának ez a nap legfontosabb része, annak ellenére, hogy rendkívül elfoglalt. Az olvasást különösen a legkisebb fia, a most hároméves Alfie élvezi, hiszen a mami más-más hangokon szólal meg egy-egy esti olvasás alkalmával.

Az énekesnő jelenleg az Atomic Kittennel vesz fel egy új dalt, és dolgoznak visszatérő lemezükön is, ennek ellenére mindig szakít időt a gyerekeire. Arról is mesélt, mennyire hihetetlen számára, hogy a fiai felnőttek.

„El sem tudom hinni, hogy Josh elkezdte az iskolát! Könnyek szöktek a szemembe ettől, mert ezek a dolgok azt jelzik, hogy nagyon gyorsan felnőtt. Ő egy imádnivaló fiú, Harry sportos, Alfie pedig egy kis szórakoztató!”

Natasha azt is elmondta, hogy imád anyuka lenni, de nem érzi, hogy ettől különleges lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek