Starity

Odaát: jön a kilencedik évad

2013. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze egy hónapot kell várniuk az Odaát-rajongóknak az új évad premierjéig. Október elején vetítésre kerül a kilencedik évad első része – nemrég bemutatták a legújabb előzetest.

hirdetés
Odaát: jön a kilencedik évad

Szeptember 11-én napvilágot látott a népszerű Odaát sorozat kilencedik évadának promóvideója. A sorozat Amerikában töretlenül sikeres és több millióan várják már Sam és Dean Winchester legújabb kalandjait.

Az évad már korábban közzétett fotói mellett most már mi is megnézhetjük a legújabb ízelítőt, és megtudhatjuk, mi vár ránk októbertől. Az új évad első epizódja az I Think I'm Gonna Like It Here címet kapta és október 8-án kerül vetítésre az Egyesült Államokban.

A készítők elárulták, Abaddon (Alaina Huffman) biztosan vissza fog térni, hogy megpróbálja letaszítani trónjáról Crowley-t. További látni fogjuk még a sorozatban a sokak által megszeretett Charlie Bradburyt (Felicia Day). Végre talán lezárásra kerül az agyalok és démonok közti küzdelem, illetve fény derülhet Dean titkára, amit Sam elől titkol.

Egyelőre nem tudni, pontosan hány részből fog állni az évad, de annyi biztos, hogy 13 részt mindenféleképpen le fognak vetíteni. Ha hihetünk az eddigi tendenciáknak, akkor 23 részt fognak leforgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek