Starity

Új klipet forgatott Enrique Iglesias

2010. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol származású énekes a napokban leforgatta vadiúj videóját, méghozzá a Wisin y Yandellel közösen felénekelt No me digas que no című dalhoz.

hirdetés
Új klipet forgatott Enrique Iglesias

Enrique Iglesias aktuális, Euphoria című albuma óriási siker; ez egyébként az énekes kilencedik stúdióalbuma. A lemezzel Enrique olyan sikereket ér el, mint 10 évvel ezelőtt, amit azóta most először sikerült is felülmúlnia, így nem is csoda, hogy már a harmadik videoklip is elkészült hozzá.

A Cuando me enamoro ('Amikor én szerelmes leszek' – a szerk.) és az I Like It után ezúttal a No me digas que no ('Ne mondd nekem, hogy nem') című nótához forgattak kisfilmet. A forgatásra augusztus 18-án került sor.

A No me digas que no című számot a híresség a sikeres Wisin y Yandel nevű duóval énekelte fel. Nem ez az első közös munkájuk, hisz korábban már két dalt is – Lloro por ti ('Sírok érted/miattad'), Gracias a ti ('Köszönöm/Hála neked') elkészítettek már együtt.

Az új klip premierjének időpontja egyelőre ismeretlen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek