Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga megvédte Miley-t, Ellen Page képekkel gyógyítja magát, Britney Spears pedig bemutatta legújabb kislemeze borítóját. Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Amber Lancaster átalakította a szobáját

Úgy látszik, a szépséges modell új hobbit talált magának. A Twitteren osztotta meg rajongóival, hogy átalakította a szobáját! Ehhez egy képet is mellékelt.

*

Rihanna sminkkollekciót dob a piacra!

Rihanna hónapok óta dolgozik a Mackel közös sminkkollekcióján, melynek darabjait barátain tesztelte – ám néhány vevő így is beperelte, mert herpeszt kaptak a rúzsoktól.

Az énekesnő ennek ellenére tovább folytatja a munkát, már meg is jelent az első kép a reklámhoz, ami igen jól sikerült!

*

Új kritika jelent meg az Among Friendshez

Danielle Harris saját rendezésű filmjéről új, elismerő kritika jelent meg! Ezt a színésznő a Twitteren írta meg, és nagyon tetszett neki.

„Tetszik ez a kritika! Köszönöm!” – csiripelte, és természetesen az oldalt is belinkelte. Nem csoda, hogy büszke rá, hiszen a kritikus nagyon dicsérte a színésznő saját rendezésű alkotását.

*

Ellen Page-et képek vidítják fel

A színésznő a Twitteren árulta el, hogy ha szomorú, csak megnéz pár Paul Ryan-képet!

„Bármikor, ha rosszul érzem magam, csak megnézek néhány Paul Ryan alkotást, és máris felvidulok!” – csiripelte a színésznő.


*

Lady Gaga is megvédte Miley-t

A botrányhősnek új támogatója akadt. Az édesapja és Adam Lambert mellé állt Lady Gaga is, aki egy nemrég adott interjúban fejtette ki véleményét arról, mennyire nem ért egyet azzal, ahogy az emberek támadják a lányt.

„Hagyjátok már őt békén! Ha valami problémád van, válts másik csatornára!”Lady Gaga csak azt felejtette el, hogy alig van ember, aki támogatná Miley Cyrus botrányos viselkedését.

*

Pixie Lott felpezseg az ismerkedéstől

A gyönyörű énekesnő nemrég a Children Awarsdon lépett fel, és már előtte teljesen lázban volt. Az esemény után kiírta a Twitterre: „Fantasztikus volt a tegnap este! Rengeteg csodás embert ismertem meg!”

Pixie ezenkívül egy dalt is fel szeretne dolgozni, rajongóit arról kérdezte, mit hallanának tőle szívesen.

*

Bemutatta a Work Bitch borítóját Britney

Az énekesnő a Twitteren osztotta meg legújabb kislemeze borítóját, amely a Work Bitch névre hallgat és szeptember 16-án, hétfőn debütál majd. „Négy nap, emberek!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek