Starity

Hasonmások a sztárvilágban X.

2013. szeptember 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány sztár megdöbbentő módon hasonlít egymásra. Legújabb listánkban is összeszedtük azokat a hírességeket, akik sokban hajaznak egymásra!

hirdetés
Hasonmások a sztárvilágban X.

A hasonlóság furcsa dolog. Általában csak azokról gondolja az ember, hogy hasonlítanak, akik külsőleg tökéletesen megegyeznek, hiszen hajszínűk és szemszínűk egyforma – de mi a helyzet akkor, ha kis eltérés fedezhető fel? Most ismét bemutatunk néhány sztár, akik között hasonlóság fedezhető fel!

Sofia Black-D’Elia – Michelle Trachtenberg

Mindkét színésznő játszott a nagysikerű Gossip Girl sorozatban, azonban nem ez az egyetlen hasonlóság: bár haj- és szemszínük nem ugyanolyan, de az arcuk szinte vonásról vonásra megegyezik.

Szerencsi ÉvaEllen Page

A két színésznő között első ránézésre talán csak a haj és szemszín közti hasonlóság fedezhető fel, azonban ennél jóval több rejtőzik bennük, hiszen Ellen akár Éva lánya is lehetne!

Muri EnikőAmanda Righetti

Az X-Faktor sztárja, és a Narancsvidék színésznője megdöbbentően hasonlítanak egymásra! Amanda szemöldökvonala magasabb ugyan, de ezt a kis apróságot kivéve az arcuk minden részlete megegyezik.

Jenny FrostFelicity Huffman

Az ex-atomcica és az egykori született feleség akár anya és lánya is lehetne! Arcuk rengeteg közös vonást rejt, legfeltűnőbb mégis szőke hajuk és kék szemük.

Rachel ThevenardNicola Roberts

A két vörös démon között egyetlen apró különbség van: Nicole arca szélesebb Rachelénél, és az orra is picit nagyobb, de ezt leszámítva rendkívül hasonlítanak egymásra!

Anthony PerkinsChris Hemsworth

A két színész első látásra szoros ellentétei egymásnak, azonban ha megnézzük a fotóikat, láthatjuk, hogy szemszínűket és hajszínűket leszámítva az arcuk rengeteg közös vonást hordoz magában.

Angel CarterKate Beckinsale

A Carter család sarja és az Underword színésznője között rengeteg a hasonlóság, csupán a haj és szemszínűkben van eltérés.

Christina ApplegateEvan Rachel Wood

A két színésznő akár testvér is lehetne: mindkettőjüknek gyönyörű, hosszú szőke haja és világos szeme van, ráadásul arcuk is megdöbbentően hasonló.

Carver ikrek – Peter Paige

Az ikrek és Peter között a legszembetűnőbb különbség a szemszín, és az orr formája közt fedezhető fel, az álluk, a szájuk, és arccsontjuk azonban hasonló. Lehet, hogy Peter a harmadik Carver iker?

Lexi AinsworthCarmen Villalobos

A két szépség orra különbözik, de arcuk többi vonása szinte pontosan megegyezik, Carmen akár Lexi nővére is lehetne.

Eleanor TomlinsonChrista B. Allen

A két színésznő első ránézésre két teljesen különböző embernek tűnik, de ha jobban megnézzük, egyértelműen észrevehető néhány vonás, ami miatt mégis hasonlítanak: az orcájuk vonala, a szemük mérete, és szemöldökük vonala, vastagsága teszi őket hasonlóvá.

Lee RyanBear Grylls

A Blue szépfiúja és a rekorder akár testvérek is lehetnének, hiszen az arcuk megdöbbentően hasonlít, bár Bear orra valamivel nagyobb, mint Lee-é.

Mollie KingAmber Lancaster

A két szőkeség között rengeteg hasonló vonás fedezhető fel, bár Amber szeme nagyobb, mint Mollie-é. Mollie-nak pedig az orra nagyobb egy picit Amberénél, de mindkettőjüknek szikrázó mosolya van.

Tate DonovanMark Moses

Ők azok, akik akár testvérek is lehetnének: minden vonásuk igencsak egyforma, egyedül az orruk különbözik egy kicsit.

Kaya ScodelarioWilla Holland

A két tehetséges színésznő orra nem egyezik ugyan és Willa szája is vastagabb, mint Kayaé, azonban ezeket az apróságokat leszámítva arcuk rendkívül hasonló. Szemszínükben is van némi eltérés: Kaya szeme kék, Willaé pedig barnás-zöld.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek