Starity

Így lazít Kelly Rowland

2013. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már meg sem lepődünk, amikor meghalljuk Kelly csodálatos hangját, nem beszélve arról, hogy az amerikai énekesnő sosem lő mellé, már ami a megjelenését illeti.

hirdetés
Így lazít Kelly Rowland

Nemrégiben a neves Shape magazin választotta októberi címlaplányának Kelly Rowlandet, aki több magánéletét firtató kérdésre is szívesen válaszolt, így többek között elárulta, hogy mi az, ami segít neki kipihennie magát, valamint, hogy hogyan őrzi meg irigylésre méltó alkatát.

„Amikor relaxálni akarok, általában nekilátok főzni vagy megnézek egy epizódot a Trónok harcából. De amikor igazán aggódok valami miatt, akkor semmi sem jobb annál, mint hogy tegyek egy sétát a tengerparton, ahol lehetőségem van arra, hogy meditáljak. Ez olyan békés. A meditáláson pedig azt értem, hogy ekkor beszélek Istenhez. Az imádkozás számomra a legjobb sztresszűző” – nyilatkozta az X Factor 32 éves, aranytorkú mentora. Természetesen nem hallgatta el az alakjára vonatkozó titkokat sem, így megtudhattuk, hogy személyi edzője igen sokat segít neki, ha formába akar lendülni.

„A trénerem mindig azt mondja, hogy találjak valamit, amit szerethetek a testemen. Számomra a karjaim a legszebbek, ezeket a nagymamámtól örököltem. Emlékszem, hogy mindig ujjatlan felsőket és cuki kis rövidnacikat viselt, hogy a felsőtestére terelje a hangsúlyt és tudtam, hogy ez olyan klassz! Szóval büszkén kimondom, hogy szeretem a hangsúlyos kacsóimat. (...) Az, hogy fitt vagyok, azt váltja ki belőlem, hogy szexinek érzem magam. Nem mindenkinek az az álma, hogy ha figyelmet szentel a testmozgásnak, akkor klasszul nézzen ki meztelenül is?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek