Starity

Tegnap indult a Mr és Mrs

2013. szeptember 13. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a magyar sztárpár-showt újra láthatják a nézők a képernyőkön. Tegnap 21.30-kor kezdődött az első adás a TV2-n.

hirdetés
Tegnap indult a Mr és Mrs
Fotó: TV2

A műsorvezetők a régiek maradtak: Tilla és Liptai Claudia megszokott és jó páros. Rajtuk kívül még hatan, azaz három pár volt jelen: Majka és kisfiának anyukája, Dundika, Győrfi Pál és felesége, dr. Salgó Adrienn, valamint Bálint Antónia és kedvese, Tereh István.

A tegnapi adásból kiderült, hogy Majka csütörtökönként nőnek öltözik, Győrfi Pál kipróbálhatta, milyen is a szülés, és rengeteg móka és nevetés jellemezte a műsort.

A párosokat meginterjúvolták, mindenkitől megkérdezték, mit szeret a másikban, mi volt a legfontosabb eseményük. Antónia szerint párja nagyon kedves, de mindenben eltér a véleményük. Majka szerint Dundika sokkal nyugodtabb, mint ő maga, és ez egyben a legjobb tulajdonsága is a lánynak, de a legbosszantóbb is, a Győrfi–Salgó párosról pedig kiderült, hogy minden év karácsonyán megnézik együtt, összebújva az Igazából szerelem című filmet.


Fotók: TV2

A következő körbe Dundika és Majka jutottak tovább, mivel ők szedték össze a legtöbb pontot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek