Starity

Miley Cyrust törlik az internetről

2013. szeptember 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan alkalmazás készült a Google Chrome böngészőhöz, mely blokkolja az énekesnő nevét a keresőben és a weboldalakon egyaránt.

hirdetés
Miley Cyrust törlik az internetről

A Google böngészője, a Chrome egy vadiúj bővítménnyel egészült ki a napokban, amely telepítés után cenzúrázza Miley Cyrus nevét az összes weblapon.

A No Cyrus névre keresztelt ingyenesen letölthető alkalmazás megelőzi, hogy a We Can't Stop botrányos énekesnőjére rátaláljanak a felhasználók. A fejlesztő szerint erre azért volt szükség, mert túl sok van már a számláján, és nem szeretnék, hogy a fiatal korosztály nagy része a VMA-fellépésén előadott twerkhöz hasonló csemegére találjon.

Amint letöltötték a No Cyrust, az átszkenneli a böngésző előzményeit, a keresések tartalmát, emellett természetesen akárhányszor rákeresnek a nevére, a Cyrushoz kapcsolódó szavakat számokkal, jelekkel és kettős kereszttel cseréli ki. Az alkalmazás a Chrome Áruházból érhető el.


a végeredmény

Az énekesnő egyébként a napokban védte meg a sokat támadott Wrecking Ball videoklipjét, elmondta, nem magamutogatás gyanánt pucérkodik a klipben, hanem mert ezzel szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a dal a szomorúságról szól.

„A videó sokkal többről szól. Ha az emberek túljutnak azon a ponton, hogy pucér vagyok, és ténylegesen rám néznek, el tudják mondani, hogy sokkal letörtebb vagyok, mint maga a dal. Ez egy popballada, amellyel mindenki azonosulhat, hiszen mindenki érzett már így valamikor.”

Ennek ellenére sokaknak épp az ellentéte jött le, sőt, egyre több paródiavideó készül belőle. Először egy pucér, gumiabroncson himbálózó pasas töltötte fel szerzeményét a Vine-ra, majd elkészült a változat, amelyben Nicolas Cage-re cserélték az énekesnő arcát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek