Starity

Sztárok és legnagyobb félelmeik VII.

2013. szeptember 15. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez alkalommal is eláruljuk öt olyan sztár félelmét, akik nem szégyellik bevallani, hogy bizony ők is rettegnek néhány dologtól.

hirdetés
Sztárok és legnagyobb félelmeik VII.

Jennifer Aniston

A Jóbarátok színésznője nemrég elárulta, akárcsak megannyi sztár rajta kívül, ő is retteg a repüléstől. Elmondása szerint szorongani kezd, akárhányszor hosszabb vagy rövidebb repülőút elé néz, de azt is elárulta, őt egy kis alkohol nyugtatja meg, mielőtt felszáll: Repülés. Jó sokat ihatsz, mielőtt felszállsz, de annyira nem segít. Én személy szerint nagyon sokat iszok

Adam Pitts

A Lawson nevű angol együttes dobosának legnagyobb félelme a madarak irányába indul el. Adam már kiskora óta fél tőlük, egyszer egy interjú során behoztak az együttesnek egy madarat is, ahol a zenész kisebb sokkot kapott – elmondása szerint nem érezte jól magát mellette.

Ugyan fél tőlük, de próbálja leküzdeni gyengeségét, és Ázsiában az egyik turnéjuk alatt még egy madár-showra is elment, csak hogy le tudja küzdeni félelmét.

Joel Peat

Hamár a Lawsonnál tartunk, akkor érdemes megemlíteni a banda gitárosát, Joel Peat-et is, aki egy érdekes félelemmel küzd. Joel ugyanis retteg az emberek köldökétől, ezt pedig már több interjúban is hangoztatta. Ennek a tetőfoka pedig az, ha valaki megfogja a köldökét és ezt előtte teszi. Egyszer egy napig nem beszélt barátjával, Ryan Flectherrel, mert előtte megfogta köldökét.

Tyler Hoechlin

A Teen Wolf sztárja, Tyler Hoechlinnek is van félelme, ugyan senki nem gondolta volna. Ahhoz képest, hogy a sportos színész szinte minden nap szörfözik Kalifornia partjain bátyjával és barátaival, nagy félelme van a cápák iránt, amit már kiskora óta próbál legyőzni.

Linden Ashby árulta el titkát, aki maga is szokott szörfözni Tylerrel: „Fél a cápáktól, de mégis szörfözik szinte minden nap. Értehetlen számomra.

Max George

A The Wanted szépfiújának is eléggé különös félelme van, ugyanis attól tart, egyszer férfi mellei lesznek. Ezzel kapcsolatban nyilatkozott is:

Nem félek attól, hogy egyszer ráncaim lesznek, ám attól igen, hogy megnőnek és löttyedtek lesznek a melleim. Nem akarok férfi melleket, nem kell férfi mell!– nyilatkozta a Sofemine-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek