Starity

Íme, a Danse avec les stars 4 csapata

2013. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 28-án startol a Danse avec les stars 4. évada, melynek résztvevői között megtaláljuk Noémie Lenoir-t, Tal-t, Damien Sargue-t vagy akár Alizée-t is.

hirdetés
Íme, a Danse avec les stars 4 csapata

Hamarosan kezdődik a Danse avec les stars 4. évada, melyet a TF1 nevezetű csatornán kísérhetnek majd figyelemmel a francia rajongók. Szeptember 10-én azonban a készítők megrendezték a saját kis partijukat, mely során fény derült a műsor összes idei résztevőjére, s hivatalosan is bejelentették mindezt.

A zsűri tagjai közt üdvözölhetjük majd Marie-Claude Pietragallát, Chris Marques-t, Jean-Marc Genereux-t, illetve Shy'm-et. A versenyben pedig részt fog venni Alizée Grégoire Lyonnet társaságában, Tal Yann-Alrick Mortreuil-Henry-vel, Noémie Lenoir Christian Millette oldalán, Laetitia Milot Christophe Licatával, Laury Thilleman Maxime Dereymez társaként, Keen’V Fauve Hautot oldalán, Laurent Ournac Denitsa Ikonomovával, Damien Sargue Candice Pascallal és Brahim Zaibat Titoff Katrina Patchett társaságában.

A show forgatása már javában zajlik, miközben sorra készülnek az új interjúk a részvevőkkel, valamint már az első promóciós fotók is napvilágot láttak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek