Starity

Klippremier: Macklemore & Ryan Lewis - White Walls

2013. szeptember 14. 17:05   |   Szerző: XxCrazyn3ssxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfőn jelent meg Macklemore és Ryan Lewis White Walls című számának videoklipje. A dal a 2012-es albumukon, a The Heist-on is megtalálható.

hirdetés
Klippremier: Macklemore & Ryan Lewis - White Walls

A klipet Macklemore szülővárosában, Seattle-ben forgatták, és a duó többek között egy híres helyi étterem tetején is fellép benne, rajongókkal körülvéve, de láthatók Cadillac márkájú luxusautók és felvételek Macklemore egy medencepartijáról, amin idősebb nőkkel vett részt.

A dal második versszakában Quincy Matthew Hanleyt, ismertebb nevén Schoolboy Q-t is hallhatjuk rappelni, de közreműködött mellette Hollis Wong-Wear is, aki legtöbbünk számára ismeretlen név, azonban az elmúlt években számos alkalommal feltűnt a csapatban. Ő volt többek között a producere a Thrift Shop című számnak, ő írta a Wings refrénjét, és persze a White Wallsban is felcsendül a hangja. Hollis nélkül a kreatív teljesítményünk nem lenne olyan, mint amilyenné vált. Ő az a fajta ember, aki, ha vele vagyok, jobbá tesz engem a munkát illetően. Szeretem és értékelem őt– írta Macklemore a hivatalos oldalán.

Feltűnnek a videóban még olyan híres rapperek is, mint Wiz Khalifa, A$AP Rocky, Big Boi, Sir Mix-a-Lot, Trinidad James, és DJ Drama.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek