Starity

Mel Gibson nekiment egy hegynek!

2010. augusztus 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel Gibson elvesztette uralmát kocsija felett, s egy sziklás hegyoldalnak ütközött Maseratijával, mint közölte hétfőn a kaliforniai autópálya-rendőrség. Az amerikai hatóságok szerint az alkoholproblémákkal küszködő filmsztár nem volt ittas.

hirdetés
Mel Gibson nekiment egy hegynek!

Mel Gibson nem sérült meg, és eljárást sem indítottak ellene. A baleset még múlt hét vasárnap történt Mailbuban, egy sziklás kanyonon áthaladó úton. A kaliforniai autópálya-rendőrség közleménye szerint a színész „ismeretlen okokból jobbra fordult, és a sziklás hegyoldalnak csapódott”. A Los Angeles Times című amerikai lap információ szerint egy alagút után történt a baleset, egy különösen kanyargós szakaszon.

A helyszínre kiérkezett rendőrök kérdéseire válaszolva Gibson elmondta, hogy nem ivott, nem beszélt telefonon, és nem aludt el a volán mögött. A színész azt ismételgette, hogy fogalma sincs, miért hagyta el az utat az autója – írta a sztárokkal foglalkozó amerikai TMZ portál.

A 2008-as Maseratit el kellett vontatni a helyszínről. A rendőrség közlése szerint valóban nincsen szó ittas vezetésről, ami azért lényeges, mert Gibsont 2006-ban ittas vezetés miatt tartóztatták le, és három évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 1 300 dolláros pénzbüntetés kifizetésére ítélték. A letartóztatásból hatalmas botrány lett, miután antiszemita kijelentéseket tett az őt megállító rendőröknek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek